Laatste update uit Friesland
Door: Jantine
Blijf op de hoogte en volg Jantine
25 Januari 2008 | Nederland, Nijega
Nog 1 week te gaan... Dit weekend is het afscheid van vrienden, familie en kennissen. Daarna nog een paar dagen om ons nog een beetje voor te bereiden en de koffer in te pakken. Het begint nu allemaal wat te kriebelen. Afgelopen week heb ik nog contact met een student gehad van de pabo die vorig jaar in Port Alfred is geweest. Hij heeft vanalles laten zien en verteld. Ik heb al een beetje een indruk gekregen van hoe het er allemaal uit gaat zien. Het volgende bericht op de site zal vanuit Zuid-Afrika komen.
25 Januari 2008 - 17:31
Bea Ophuis:
heeej meid..!!!
ik hoop dat je dr heel veel gaat lere en natuurlijk ook een super leuke tijd gaat hebben...!!!
meid heel plezier daar en natuurlijk heeel veel succes..!!!
xxx bea -
25 Januari 2008 - 17:44
Jeltje:
he jantine..
Superfolle plesier tawinkse derre..
enne nim wat sinne mei werom ast wost.. tnx
Liefs, Jeltje -
25 Januari 2008 - 21:10
Rianne Lindeboom:
Hey Jantine!
Wat ontzettend leuk dat je nu echt bijna naar Zuid-Afrika gaat. Ik weet nog wel dat je ooit tegen mij hebt gezegd dat je daar graag stage wilde lopen. Super dat je nu echt gaat!
Ik wens je heel veel succes en een hele leuke tijd natuurlijk!
Rianne -
25 Januari 2008 - 21:35
Mirjam:
heel veel plezier daar!!
kus mir -
26 Januari 2008 - 13:52
Haye:
T Wie gesellig juster jer! :D veel plezier dear strax yn Afrika!
Groetnis Haye -
27 Januari 2008 - 17:27
Hennie Annema:
Jantine,
Samen met de andere studenten wens ik jullie heel veel plezier in Zuid Afrika
Geniet, want de tijd is voorbij voordat je het weet
28 Januari 2008 - 11:39
Greetje:
Het afscheidsfeestje gemist maar wij komen deze week nog even dag zeggen. Je kleine fan (Sven) gaat je zeker missen.......... Maar hetgeen jeij daar waarschijnlijk allemaal mag beleven kun je niet opzij zetten voor Sven (haha, tja Andries Sven durft de strijd best aan met jou)
31 Januari 2008 - 09:09
Lies:
Hee Jantine. Het is alweer zo'n drie jaar terug dat ik bij jou in de klas heb gezeten.
Maar ik wil je bij deze veel plezier wensen in Zuid-Afrika. Knap van je dat je daar helemaal naar toe gaat!
Groetjes van Lies -
31 Januari 2008 - 14:13
Fokke Jan:
Jantine, ik wens je een leuke en leerzame tijd daar in afrika! We zullen je op de voet volgen van de gebeurtenissen die je daar allemaal beleefd.
Ps: Geen kleine kinderen mee naar huis nemen!!!
Veel liefs,
Fokke Jan -
01 Februari 2008 - 14:08
Jikje!:
Heeel veel plezier meid!
Geniet er van!
Maak er een top tijd van..
ik zal wel een beetje op je mannetje letten! ;)
Liefs Jikje -
01 Februari 2008 - 18:50
Jantine Bergsma:
Hallo Jantine,
En dan ben je onderweg? Een beetje op tijd vertrokken of hadden jullie vertraging? Ben heel benieud wat je eerste indruk is.
Groetnis Jantine
03 Februari 2008 - 18:54
Reinold:
Jantine een protte succes en een moaie tied ta winske mei dien stage,en wie sille dien site ien e gaten hâlde
Groetnis Haak -
03 Februari 2008 - 23:22
Hennie:
eeey famke,
at alles goed is, bist no al yn afrika!!
goeie reis han?
verwachtsje snel in berichtje op dyn site :P
doch se der de groetnis en folle succes
XxX hennie -
04 Februari 2008 - 13:37
Inge:
Hee Jantine, Hoe is het daar?
Ben benieuwd..veel succes & plezier natuurlijk!!
Liefs Inge..